lördag 11 augusti 2012

jöbb!

Im a hard worker, yes i am!

Sitter i kiosken och tjänar pengar. Känns bra i bössan. Men måste bara prata om dessa golfare. Golf människor kan vara bland det drygaste som finns. Dem går runt i sina kepsar och larph louren t-shirtar och går med näsan i vädret. Och när dom stannar vid kiosken försöker de alltid bevisa för dom själva att jag är en jävel på golf. Dessutom är jag rikare än dig. De jämnför sina poäng och det finns alltid ursäkter till varje fel. Haha komiskt när det lite deskret innom sig känner att en battle är på g om vem som är bäst. Haha.
Petiga och kräsna är dom också, för den delen. Bullarna är torra, korven är kall. Har ni bara maskin kaffe? (detta gäller oftast kärringarna, gubbarna tar sin korv och tiger och sen är det bra med det. ) och själv måste man vara glad och be om ursäkt för att korvgrillen inte hunnit värma på din korv tillräckligt.
Haha, men visst finns det härliga goa gubbar oh kärringar också. Som är här för att spela golf, inte för att visa upp sitt exklusiva liv. De härliga människorna blir glada när jag är där och säljer min korv, pratar gott om golfen och har ingen tävling om vem som är bättre än den andre.

Kärlek till folket! Peace

Published with Blogger-droid v2.0.6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar