söndag 15 april 2012

Off to Norway we go!

Hej hallå på er! :) 

Har packat som en galning hela dagen och yrat kring i hela huset och undrat vad fan man ska ha med sig.
Imorgon åker de flesta medieeleverna till Glimme i Norge för att bo där till Torsdag! Lyssna på föreläsningar på norska tillsammans med medieeleverna där och gå runt på deras skola. Vet inte hur det ligger till men medieprogrammet har i en längre tid haft kontakt med dom och varje år åker vissa ettor och tvåor i omgångar dit! :) 
På onsdag kväll är vi bjudna till deras Glammy Awards så finkläderna är nerpackade och det ska bli riktigt kul! Glammy awards är något vi i trollhättan också har fast då kallat Trolly Awards och man vinner ett guld troll! xD 
Trolly Awards  innebär att man haft ett projekt som sen blir ett bidrag till Glammy awards, då man har chans att vinna i olika kategorier. Så i Maj har även vi här hemma våran gala och vi är med och tävlar! Riktigt kul! Kan alltså vara foton, film eller någonform av logga/plansh osv.  

Så imorgon klockan 08.00 rullar bussen iväg och det ska bli så himla kul, Ska dela rum tillsammans med mina sköna brudar här nedanför men också med Elin och Emelie. Det kommer bli grymt! :)



Vi hörs senare ikväll goingar, spread the love to the ones you love. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar