tisdag 22 maj 2012

hungrig som en apa i bur!

ohh herregud, äntligen har denna dagen passerat! Matte kan ta mig arslet säger jag bara! Om jag ska kunna skramla ihop 22 poäng för betyget E sammanlagt, så lär jag behöva tjöta skallen av Salam på det muntliga!
ohh, det var inte mycket som gick rätt till kan jag säga!
Men nu har dagen äntligen tagit slut och jag sitter så himla trött och väntar på att maten ska tina i mickron! Mina påsar under ögonen värker typ, hahah - överansträngd människa? Inte nog med att vi hade spanska lektion på möra och matte hela dagen. Så fick min grupp i reklamprojektet sitta kvar i två timmar och göra klart vår reklamfilm. Hela reklamprojektet ska redovisas imorgon och det är bara en lite detalj i filmen som ska fixas. Finaly, som vi slitit med den där jävla filmen, eller rättare sagt jag har gjort! Finns då inte mycket jag inte har gjort i vår grupp! TACK Emelie Berntsson utan dig i gruppen hade jag stupat!
Finns folk som inte kan lyfta ett finger för någonting..
Men slutsnackat om det!

Ska efter min mat ta CYKELN till Max och ha det mysigt! kankse somna i solen??? hade inte tackat nej!
haha, Sen jag flyttat till Trollhättan har jag dumpat min cykel totalt. Åker buss vart jag än ska, how bad? Kan det vara där ifrån kilona har kommit?! I Grästorp cyklade jag överallt hela tiden! Nu har jag blivit så bekväm med att bli skjutsad över allt så att det är sorgligt. Men nu när det är gott väder ska jag dra fram gammle bettan igen! :)

Nä nu får maten fan ha tinat! Puss på er!

3 kommentarer:

  1. Asså, du är så jävla snygg! Call us, David & Erik<3

    SvaraRadera
  2. HAhah, garva åt kommentaren här över! Stalkers ;)
    men kan inte mer än hålla med dom, du är sjukt snygg Amanda! :)

    SvaraRadera
  3. sorry killar, men hon är upptagen!

    SvaraRadera